Igiena intima

Stiai ca sapunurile obisnuite au un pH cuprins intre 8 si 10, adica mult mai mare decat pH-ul vaginal si al zonei intime externe?

Ce inseamna o igiena intima corecta?

O buna igiena personala este un prim pas pentru sanatate. Tocmai de aceea este important sa alegi produsele potrivite, care sa te ajute sa te mentii sanatoasa.

Multe dintre produsele pe care le folosim pentru igiena intima pot irita uretra si pot duce la instalarea unei infectii. De exemplu, sapunurile obisnuite pot afecta pH-ul vulvei si pH-ul vaginal. Majoritatea au un pH cuprins intre 8 si 10, ceea ce este un pH mult mai mare decat pH-ul vaginal si al zonei intime externe, multe femei acuzand mancarimi, iritatii, roseata sau un disconfort evident dupa utilizarea acestor tipuri de produse.

In schimb, produsele special concepute pentru igiena intima contribuie la mentinerea echilibrului natural al zonei intime externe, calmeaza iritatiile si refac mucoasa genitala, reduc senzatia de disconfort si mirosul neplacut, asigura pH-ul optim de 3,5 si mentin echilibrul florei genital.

URACTIV® SENSITIVE GEL INTIM

Formula delicata, special conceputa pentru utilizare zilnica, indiferent de varsta, cu rol in calmarea disconfortului vaginal (iritatii, roseata sau mancarimi), in imbunatatirea microflorei naturale si in indepartarea mirosurilor neplacute

Afla mai multe

URACTIV® SERVETELE INTIME

Create special pentru ingrijirea zonei intime, oferind prospetime si confort intreaga zi. Uractiv® Servetele umede se utilizeaza de cate ori este nevoie.

Afla mai multe