Termeni si conditii

Acesti termeni si conditii ("termenii") sunt termenii in care acest site https://www.uractiv.ro ("Site-ul") va este pus la dispozitie ("dvs." / "al dvs."). Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite pe site-ul https://www.uractiv.ro este echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si conditiilor de mai jos. Accesul si folosirea site-ului sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile in Romania.

1. Aplicabilitate

Accesul la acest Website, precum si utilizarea continutului sau se va efectua in acord cu termenii si conditiile de utilizare descrise in aceasta sectiune. Simpla accesare si vizitare a Website-ului reprezinta acceptul dumneavoastra neechivoc cu privire la acesti termeni si conditii generale de utilizare.

2. Teritoriul

Informatiile prezente in continutul Website-ului sunt destinate publicului larg si/ sau profesionistilor din domeniul sanatatii din Romania. Alte tari in care reglementarile in materie pot fi diferite de cele din Romania pot avea acces la continutul acestui site. In acest caz, este posibil ca informatiile cuprinse in site sa nu fie conforme cu reglementarile aplicabile in afara Romaniei.

3. Date cu caracter personal

Pentru simpla vizitare a site-ului, sectiunea adresata publicului larg nu este necesara furnizarea de date cu caracter personal. In cazul in care pentru utilizarea informatiilor va sunt solicitate asemenea date, va rugam ca inainte de furnizarea acestora sa consultati Politica noastra de confidentialitate https://www.sunpharma.com/romania.

4. Natura informatiilor cuprinse in Site

Acest site poate contine informatii referitoare la sanatatea pacientilor, la conditia fizica, domenii medicale sau tratamente medicale destinate exclusiv uzului uman. Aceste informatii nu vor constitui, in niciun caz, o opinie medicala avizata si sunt prezentate in cuprinsul site-ului exclusiv cu titlu informativ. Informatiile prezentate in site nu vor trebui in niciun caz utilizate pentru punerea unui diagnostic medical in legatura cu orice boala sau orice problema fizica sau pentru prescrierea sau utilizarea medicamentelor. Este absolut necesar ca dumneavoastra sa solicitati opinia medicului sau farmacistului, care sunt profesionisti in domeniul sanatatii si care sunt singurii abilitati sa va furnizeze o opinie sau o recomandare in conformitate cu starea dumneavoastra de sanatate.

In consecinta, exprimarea acordului dumneavoastra cu privire la acesti termeni si conditii generale de utilizare a site-ului reprezinta recunoasterea de catre dumneavoastra a faptului ca TERAPIA S.A si firma de hosting nu vor putea fi facute in niciun caz responsabile in legatura cu informatiile si / sau serviciile propuse prin intermediul site-ului si acceptarea ca utilizarea acestor informatii si / sau servicii sunt in totalitate sub controlul dumneavoastra si vor fi raspunderea dumneavoastra exclusiva.

Pentru orice informatii in legatura cu produsele, programele sau serviciile disponibile in tara dumneavoastra va rugam sa ne contactati la:

TERAPIA SA, cu sediul social în Cluj-Napoca, Str. Fabricii nr. 124, județul Cluj, cod poștal 400632
Tel: +40 372641600
Fax: +40 212434582
Mob: +40 733400391

De asemenea, contactati Agentia Nationala a Medicamentului pentru a raporta reactiile adverse; detalii se gasesc la www.anm.ro, rubrica raporteaza o reactie adversa;
Fax: 021 316 34 97; E-mail: adr@anm.ro; telefon: +40 757117259.

5. Drepturi de proprietate intelectuala

TERAPIA S.A. este detinatorul numelui de domeniu www.uractiv.ro. Continutul integral al site-ului face obiectul protectiei dreptului de autor, in conformitate cu prevederile Legii 8/1996, privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Integralitatea acestui continut, precum si toate elementele sale (inclusive, dar fara a se limita la: texte, scheme, animatii, imagini, fotografii, ilustratii, logo-uri, sunete, melodii, denumiri comerciale, marci inregistrate) reprezinta, in cazul in care nu se mentioneaza altfel in mod expres, proprietatea exclusiva a TERAPIA S.A, care este singura abilitata sa utilizeze in mod discretionar drepturile de proprietate intelectuala aferente.

In consecinta, in temeiul dispozitiilor Legii 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare, a prevederilor legale si regulilor altor tari si conventiilor internationale, utilizarea integrala sau a unei parti din continutul acestui site, mai ales in ceea ce priveste reincarcarea electronica, transmiterea, reprezentarea sau difuzarea, in orice alte scopuri mai putin acela al uzului dumneavoastra personal si privat in context non-comercial, este strict interzisa.

6. Dispozitii finale

Toti utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la termenii si Conditiile prevazute in acesta pagina. TERAPIA S.A isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestei pagini, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca site-ul https://www.uractiv.ro